Elke dag de beste deals
discount

-41%

Luxe 5-gangen lunch + glas bubbels bij HAVN in Hoorn

76,50
45,00
p.p. (bij 2 p.)

Uitverkocht

Ontdek restaurant HAVN in Hoorn en proef de smaak van culinaire perfectie aan de haven. Chef-kok Robin Blaauw geeft je een uniek kijkje in de culinaire wereld, op een toegankelijke manier. Bestel nu én beleef een onvergetelijke eet ervaring voor slechts € 45,- p.p.

  • Luxe 5 gangen verrassingslunch bij HAVN
  • Rijk aanbod aan vlees, vis, en vegetarische gerechten
  • Glas bubbels vooraf
  • Gelegen in de historische haven van Hoorn
  • Ongedwongen en gezellig uit lunchen
  • Geldigheid: op zaterdag en zondag t/m 3 maart 2024. Kijk in de kalender voor de beschikbare dagen.
  • Reserveren: is verplicht en zo gedaan. Klik op de kalender om direct of later na aankoop te reserveren. Je bekijkt je gemaakte reservering via 'Jouw reservering' in je account.
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na verzilveren is annuleren niet meer mogelijk. 
Geniet van een culinaire lunch van de chef bij restaurant HAVN. Het menu bestaat uit snacks, 3 gerechten en een dessert, deze wisselt regelmatig op basis van dagverse ingrediënten en seizoensproducten. Ze serveren vlees, vis, en vegetarische gerechten, maar ook gerechten van de barbecue. HAVN is een verrassende fusie van verschillende keukens. Zo proef je Spaanse, Scandinavische en ook Nederlandse elementen. Chef Robin Blaauw geeft je een uniek kijkje in de culinaire wereld, op een toegankelijke manier. En dat alles in de historische haven van Hoorn.
Bij HAVN geloven ze in de culinaire smaak van eenvoud. Ze bieden een culinaire ervaring op een toegankelijke manier. HAVN is een sfeervol restaurant in de historische haven van Hoorn. Iedere hoek heeft een andere sfeer. Daardoor blijft het restaurant, net als de gerechten, verrassen.

De inspiratie voor de gerechten halen ze uit reizen, veel proeven en jarenlange ervaring in het vak. De kaart staat vol heerlijke gerechten uit verschillende keukens. Je krijgt een uniek kijkje in de culinaire wereld, op een toegankelijke manier. Bekroond met een Bib Gourmand onderscheiding van Michelin.

Adres

Oude Doelenkade 7

Hoorn, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur