Elke dag de beste deals
discount

-68%

4 weken onbeperkt sporten bij Fit4lady Grootebroek

52,50
17,00

Uitverkocht

Sport je graag, maar wel liever met alleen vrouwen om je heen? Ga dan voor 4 weken onbeperkt sporten bij Fit4lady Grootebroek. De lessen met zowel kracht- als conditietraining zijn afwisselend, leuk en effectief om te doen. Reserveer nu met korting en voel je lekker fit.

  • 4 weken onbeperkt sporten bij Fit4lady Grootebroek
  • Voor 1 persoon 
  • Geldigheid: t/m 3 maanden na aankoop.
  • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd.
  • Reserveren: via de partner, hier maak je je afspraak voor de eerste sportles. De contactgegevens van Fit4lady staan op je voucher.
  • Openingstijden: op alle dagen van de week geopend.
  • Let op: om gebruik te maken van deze deal heb je de de laatste 6 maanden geen gebruik gemaakt van een actie bij Fit4lady.
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
Fit4lady is een kleinschalig en laagdrempelig fitnesscentrum waar je aan je persoonlijke doelen kunt werken. Je krijgt een intake, personal coaching en je kunt gebruikmaken van de speciale Fit4lady-app met voedingsadvies en lekkere recepten. Combineer krachttraining op voor jou op maat ingestelde fitnessapparaten met een intensieve conditietraining. De trainingen van 30 minuten zijn afwisselend, effectief en leuk om te doen. De sportschool is 7 dagen per week geopend, dus je kunt gaan wanneer het jou uitkomt.
 Super efficiënt: train in 30 minuten een complete work-out
 Je coach helpt je om het beste uit je work-out te halen en het sporten lang en succesvol te integreren in je drukke bestaan
Train op een tijd die jou uitkomt Geen tijd verspillen aan het instellen van ingewikkelde toestellen
Adres

Het Voert 9 B

Grootebroek, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur