Elke dag de beste deals
discount

-50%

3 of 5 compressietherapie-behandelingen bij Bailine Haarlem

1.7K keer bekeken
89,85
44,50

3 compressietherapie-behandelingen | Bailine Haarlem

Maak een keuze
1 voucher

Kies een datum en tijd
Last van vochtophoping, oedeem, cellulite of spataderen? Kom langs bij Bailine voor een compressietherapie-behandeling. Deze behandeling kent veel voordelen en kan je huidkwaliteit aanzienlijk verbeteren. Zo helpt het de bloedcirculatie te verbeteren, vermindert het zwelling, ondersteunt het de afvoer van overtollig vocht én meer. Nu met korting!

 • Compressietherapie-behandelingen bij Bailine in Haarlem
 • Keuze uit 3 of 5 behandelingen

Compressietherapie

Vermindert vochtophoping, oedeem, cellulite en de zichtbaarheid van spataderen 
Het heeft een positief effect op vermoeidheid en slecht genezende wondjes
Stimuleert de bloedsomloop en kan pijnklachten verminderen

 • Direct geldig t/m 30 september 2024.
 • Beschikbaar op maandag en donderdag tussen 09.00 - 19.00 uur en op dinsdag en vrijdag tussen 09.00 - 12.00 uur. 
 • Let op: Bailine Haarlem sluit op 30 september 2024 haar deuren. Zorg ervoor dat al je behandelingen voor deze datum zijn ingepland. 
 • Na aankoop kun je de voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Neem je voucher digitaal of geprint mee naar je bezoek.
 • Reserveer telefonisch o.v.v. ActievandeDag. De contactgegevens van Bailine vind je bij 'Mijn bestellingen' in je account.
 • Annuleren is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Compressietherapie is een behandelingsmethode die gebruik maakt van gecontroleerde druk om de bloedcirculatie te verbeteren, vooral in de benen. Deze therapie wordt vaak toegepast bij aandoeningen zoals chronische veneuze insufficiëntie, spataderen, lymfoedeem, en trombose. Het doel van compressietherapie is om de terugstroom van bloed naar het hart te bevorderen en vochtophoping in de weefsels te verminderen.

Hoe werkt compressietherapie?

 • Verbeteren van bloedcirculatie: door druk uit te oefenen op de benen, helpt compressietherapie het bloed uit de oppervlakkige aderen terug te voeren naar de diepe aderen en uiteindelijk naar het hart.
 • Verminderen van zwelling: de druk helpt om overtollig vocht uit de weefsels te duwen, wat zwelling (oedeem) vermindert.
 • Voorkomen van bloedstolsels: het verbeteren van de bloedcirculatie helpt ook om de vorming van bloedstolsels te voorkomen, wat belangrijk is bij patiënten met een verhoogd risico op trombose.

Bailine heeft al meer dan 60 jaar ervaring met het verbeteren van je figuur, trainen van spieren, voeding, pijnverlichting en gezondheid. Ze helpen je graag om je doelen te bereiken en de experts maken een programma dat precies past bij jouw wensen en mogelijkheden. Of je nu je figuur wilt verbeteren, pijn wilt verminderen of aan je gezondheid wilt werken, ze staan voor je klaar.

Bailine heeft verschillende vestigingen verspreid over heel Nederland. Met deze deal kun je terecht bij Bailine in Haarlem.

Adres

Marnixplein 21

Haarlem, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur