Elke dag de beste deals
discount

-50%

10 kickbokslessen van 60 minuten bij PUUR

90,00
45,00

Uitverkocht

Je uithoudingsvermogen verbeteren? Kom langs bij PUUR in Zwaagdijk voor 10 kickbokslessen. Je traint lekker op je eigen niveau en kunt hier terecht met of zonder ervaring. Reserveer nu mét korting en geniet van 10 lessen van 60 minuten. 

  • 10 kickbokslessen van 60 minuten bij PUUR in Zwaagdijk
  • Geldigheid: t/m 3 maanden na aankoop.
  • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd.
  • Reserveren: per e-mail reserveren o.v.v. ActievandeDag. De contactgegevens staan bij 'Mijn bestellingen' in je account.
  • Beschikbaarheid: op zaterdag tussen 08.00 - 09.00 uur. 
  • Annuleren: mogelijk t/m 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Kickboksen biedt verschillende voordelen voor zowel fysieke als mentale gezondheid, en het kan sociale en zelfverdedigingsvoordelen hebben. Tijdens de kickbokslessen bij PUUR werk je samen met je trainer op een leuke manier aan jouw aanhuidingsvermogen. Je traint op je eigen niveau en kunt hier terecht met én zonder ervaring. 

Fysieke fitheid
Stressverlichting
Zelfvertrouwen
Discipline en doorzettingsvermogen
Sociale interactie
Zelfverdediging

Welkom bij Puur PT, waar het toegewijde en de ervaren personal trainers voor je klaarstaan en je begeleiden naar een gezonder en fitter leven. Het team van PUUR bestaat uit een gepassioneerde groep professionals die geloven in de kracht van persoonlijke aandacht en maatwerk.

De trainers zijn niet alleen experts op het gebied van lichaamsbeweging, maar zijn enthousiast, empathisch én motiverend. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of gewoon aan je algehele fitheid wilt werken, het team staat klaar om je te helpen je doelen te bereiken. 

Meer weten? Neem een kijkje op de website van PUUR.

Adres

Appelmarkt 13

Zwaagdijk-Oost, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur