Elke dag de beste deals
discount

-40%

Regiotopper

Bij Battlekart duik je in een futuristische wereld vol elektrische karts, waar je niet alleen rondracet, maar ook bonussen scoort om je vriend(inn)en te slim af te zijn. Het is een combinatie van snelheid en tactiek die iedereen in zijn greep houdt. Klaar voor een opwindende rit vol actie en avontuur? Reserveer nu met korting en maak je klaar om te gassen!

Wat krijg je?

  • 1 sessie Battlekart bij WiPlay in Beusichem, Gelderland
  • Tijdsduur: 15 minuten

Goed om te weten

  • Geldigheid: t/m 30 april 2024.  
  • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd. Hierop staat je code om te reserveren.
  • Reserveren: minimaal 24 uur van te voren op de website van WiPlay. De contactgegevens staan bij 'Mijn bestellingen' in je account.
  • Let op: de voucher is alleen geldig voor de 1e sessie (niet voor de 2e en 3e sessie).
  • Beschikbaarheid: mogelijk van maandag t/m zondag. Van maandag t/m vrijdag van 16.00 - 21.00 uur en van zaterdag t/m zondag van 11.00 - 21.00 uur (op basis van beschikbaarheid).
  • Deelname: voor deelname moet je minimaal 1,45 m lang zijn.
  • Kledingadvies: we adviseren je om een casual outfit te dragen tijdens de race. 
  • Annuleren: mogelijk t/m 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Je alvast voorbereiden op jouw Battlekart-avontuur? Bekijk de video

WiPlay

Welkom bij WiPlay: het nieuwe multi-activity in Beusichem. WiPlay biedt niet alleen Battlekart (eindelijk in Nederland!), maar heeft ook een uitgebreid aanbod aan activiteiten zoals padel, squash en bowlen. Ook kun je hier genieten van een heerlijk hapje en drankje. Met een gevarieerd aanbod en een ruime sporthal voor grotere events, heeft WiPlay voor ieder wat wils.

Battlekart

Op zoek naar onvergetelijke dosis adrenaline? Kom langs bij WiPlay en ga voor een sessie BattleKart: een uniek en een opwindende manier om je teamgeest te verbeteren. Het is een innovatieve combinatie van racen en gamen die je nergens anders zult vinden.

Maar hoe werkt dat nou? Heel simpel! Je stapt in een elektrische kart en betreedt de interactieve spelwereld. Hier kun je bonussen verdienen en gebruiken om je tegenstanders te verslaan. Dus, klaar om te racen? Trap het gas in en rijd over de circuits waar geprojecteerde bonussen en spellen op je staan te wachten.

Voor jong en oud

Battlekart is de ideale keuze voor kinderfeestjes, gezinsuitjes en bedrijfsevenementen. Het spel zorgt niet alleen een geweldige teambuilding-ervaring, maar is ook een gegarandeerde hit voor jong en oud. Iedereen is welkom om mee te racen, maar onthoud: voor deelname moet je minimaal 1,45 m lang zijn. Dus meet je lengte, trek je race-outfit aan, en maak je klaar voor spanning en actie.

Meer weten over Battlekart? Neem een kijkje op de website van WiPlay.
Adres

Rijsbosch 3

Beusichem, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur